T O T U U S R A D I O . . .

 

Totuusradio lähetetään Radio Moreenissa taajuudella 98,4 (kuuluvuus 50 km Näsinneulasta) maanantaisin klo 20.00–22.00. Ohjelma on kuultavissa internetitse maanantaisin täällä.

Suoran lähetyksen aikana lähetetyt kommentit (käytä kyseistä ohjelmaa esittelevän artikkelin [aina uusin etusivulla!] kommentointimahdollisuutta) pyritään ottamaan ohjelmassa huomioon. Menneitä lähetyksiä voi kuunnella ohjelma-arkistossa. Tutki myös luentoarkistoa, kirjastoa, Sydänsalama-sivua ja videosanakirjaa.

Totuusradion tekijät ottavat vastaan ohjelmaideoita, lähetyksessä soitettavaa musiikkia ja palautetta osoitteessa:

totuusradio.kollektiivi (at) gmail . com


totuusradio2014


 

 

Totuusradion julistetta/flaijeria voi vapaasti ladata ja levittää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 vastausta artikkeliin “T O T U U S R A D I O . . .”

 1. Mielenosoituksista ei tule kuin pahan kierre.. miten kommentoitte väitettä?

 2. Onko teidän mielestä väärin käyttää hyökkäystyökaluja ja haktivismia kyberaktivismin toteuttamisessa? Onko maailma menossa anonyymiin It-henkiseen moraalisotaan korporaatioita vastaan? Omasta mielestäni tämä on pelottavaa.

 3. Miten pystytään tuoda kyky päättää ja vaikuttaa, niin lähelle jokaista ihmistä että tällainen ”täydellinen demokratia” voi toteuta. Onko tähän hyviä teknologisia edellytyksiä?

 4. Mitä mieltä olette, että pitäisikö tietoeettistä kasvatusta lisätä kouluihin? Edistäisikö tämä yksittäisten henkilöiden mahdollisuutta vaikuttaa asioihin?

 5. Mitä mieltä olette väkivaltaisista mielenosoituksista, saisiko näillä paremmin asian perille??

  Ps. alkoholi on paras :D ja viina :D

 6. voitteko jatkaa lähetystä yli 24?!?!?! kerrankin mielenkiintoista kuunneltavaa radiosta, sattumalta löyty vasta nyt ja heti loppuu…:( ps. uusinnan kuuntelen joka tapauksessa, mutta 2h on aika lyhyt aika tähän?!

 7. Koetteko että tori on juuri oikea foorumi ihmisten motivoimiseen?

 8. Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että kriittinen kollektiivisuus yksinkertaistaa hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia. Kuinka paljon potentiaalia uskotte tällaisella ’kansan äänellä’ olevan?

 9. Mitä mieltä olette taolaismunkki Goa-Tze:n lausahduksesta :”Ihminen on viisaimmillaan persaukisena.”
  Eli koetteko että vähävaraisena ja rahajärjestelmästä hieman syrjäytyneenä, pystyy todella hahmottamaan parhaiten järjestelmän puutteet.

 10. Moro.
  En löytänyt totuusradion live-keskustelualustaa, onkohan se tämä?
  Jokatapauksessa avasin rinnakkaislähetyksen Korppiradiolla, jossa voi myös käydä keskustelua raakkulaatikkoon kirjoittamalla. http://korppiradio.net

  t.Kalle Korppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.