Reportaasi: Pippurisumutetta Kiakkovierasjuhlilla

 

Totuusradio kävi Kiakkovierasjuhlilla saamassa pippurisumutetta. Miksi eliitin juhlien kritiikki on ajankohtaista vuonna 2013? Kuka Kiakkovierasjuhliin osallistui ”rosvojoukon” lisäksi ja miksi? Oliko ikkunoiden rikkomisessa jotain järkeä? Haastatteluissa erilaisia kiakkovierasjuhlijoita sekä organisaattoreista Juti ja Raipe. Poliisit eivät suostu kommentoimaan tilannetta, vaikka heitä myllytetään jääkarhun perseellä. Ohjelma on kollaasi juhlijoiden äänistä sellaisina kuin ne itsenäisyyspäivänä 2013 kuuluivat.

http://www.totuusradio.fi/wordpress/wp-content/uploads/2013/12/kiakkovieraat-leikattu.mp3

 • Ensilähetys: maanantai 9. joulukuuta 2013 klo 22–24

 • Uusinta: perjantai 13. joulukuuta 2013 klo 22:30–00:30

 • Radiotaajuus: 98,4 (50 kilometrin säteellä Näsinneulasta)

 • Internet-kuuntelu 1: TUNEIN

 • Internet-kuuntelu 2: http://moreeni.uta.fi/Internetlahetys

 • Ohjelma on aikanaan kuunneltavissa myös ohjelma-arkistossa

 

4 vastausta artikkeliin “Reportaasi: Pippurisumutetta Kiakkovierasjuhlilla”

 1. Hei,

  tuolla netissä nyt kovasti huudellaan, että kun ne anarkistit nyt taas räyhäävät meidän veronmaksajien rahoilla. Menevät selvittyään taas aamulla sossuun, ja ettei kuulemma sellaisia edes pitäisi elättää. Niin ajattelin sellaista, että osaisitteko vaikka kommentoida kuinka paljon tuollainen yksi Jani-Petteri (joka muuten oli alaikäinen ja jonka putkareissusta uutisointi oli journalistietiikan kannalta vähintäänkin kyseenalainen veto) maksaisi yksittäiselle veronmaksajalle vaikka jos te tosiaan koko elämänsä nostaisi sossun tukia?

  Tuota voisi vaikka käyttää pohjana arviolle:
  http://www.verokuitti.fi/

  Toinen mitä olen ajatellut on se, että mitä mieltä olette siitä, että poliisit juoksuttivat ratsukkonsa (joista ainakin yksi riistäytyi täydestä hallinnasta illan aikana ja kumosi sen pinkkipipoisen jätkän) väkijoukkoon, vaikka paikalla oli myös uteliaita sivullisia, jotka eivät olleet vielä osanneet varautua tilanteen kärjistymiseen ja siirtyä paikalta pois jos tilanne hirvitti? Osallahan oli lapsiakin mukana.

 2. Alakuppilassa ollaan yhtä pihalla kuin ennenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.