Totuus oikeistosta

8.11.2010 kello 22–24: Megafonilaisia studiossa. Yök. Selväpäiset verkkolehden soturit kertovat sinulle sisällysluettelon salat juuri viikonloppuna julkaistusta uusimmasta numerostaan. Etkä takuulla tykkää kuulemastasi, sillä tällä kertaa teemana on oikeisto. Äärioikeisto, puolueoikeisto, populistinen oikeisto, rakkauden oikeisto.

Kuuntele sähköisen neuvoston pikku kaadereita ja tiedät: Miksi liberaali ja konservatiivinen junttioikeisto menestyy näinä kylminä aikoina? Mihin persujen talouspopulismi perustuu ja miten poliittisella pieruhuumorilla ratsastetaan? Miksi sinunkin pitäisi ryhtyä yrittäjäksi? Miten stadilaiset saadaan palvelemaan isäm maata?

Keskustelemassa ylioppilas Ronkainen, maisteri Kabata, lisensiaatti Peltokoski sekä myyntipäällikkö Lahikainen. Houstaamassa alivuokralainen Tenhunen (Kissanmaalta).

Kuuntele maanantain lähetys osoitteessa: http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/totuusradio.html

Kuuntele perjantain uusinta osoitteessa: http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/simulcast.html

Kommentoi tätä artikkelia suoran lähetyksen aikana omalla oikeisto-ongelmallasi, niin koitamme auttaa!

Lue Megafonin uusin numero osoitteessa: http://www.megafoni.org/

9 vastausta artikkeliin “Totuus oikeistosta”

  1. Kysyppäs Lotta siltä Latelta, että onx hänen yhdessä Katariinan kanssa vuosi sitten kulttuurintutkimuksen päivillä pitämästä esitelmästä, joka näyttäisi käsittelevän mm. Johanna ”Tuxu” Tukiaisen yhteiskuntaluokkaa, tulossa artikkelia vai voisiko kyseistä esitelmää / paperia saada muuten käsiin?

  2. jirbux, palataan tähän tuxujuttuun ku nähdään viikonloppuna :D

  3. Eikös työn tuottavuus ole noussut siten ettei eläköityminen ole ongelma
    http://sosialismi.net/blog/2010/10/24/asiantuntija-elakeian-nostoon-ranskassa-ei-tarvetta/

    ”Kansantulon kasvu seuraavan 30 tai 40 vuoden aikana riittää paremmin kuin hyvin kattamaan demografisen muutoksen vuoksi kasvaneet eläkekustannukset, ja samanaikaisesti tulevat sukupolvet voivat nauttia nykyistä korkeammasta elintasosta.” – yhdysvaltalaisen Center for Economic and Policy Researchin tutkija Mark Weisbrot

  4. Se on ihan paska argumentti että maahanmuuttajia tulee vaan eikä sitä voi estää. Jos on tarpeeksi julmat keinot niin totta kai voi. Itä-Saksakin hillitsi tehokkaasti maastamuuttoa ampumalla ihmisiä rajoille. Ei tämä tarkoita että näin pitäisi tehdä mutta vasemmiston pitäisi lopettaa leikkimästä että maahanmuutto on väistämätöntä.

  5. hyvää settiä. ehdotan megafonille verkkomedian valtionpalkintoa.

  6. Maahanmuutto on tuskin välttämätöntä, mutta julma totuus on että maahanmuuttoa on aina esiintynyt ja aina esiintyy. Ihmiset osasivat kulkea paikasta toiseen ennen kuin oppivat piirtämään karttoja. Toinen totuus, jonka varsinkin populistit tahallaan unohtavat on se, ettei maahanmuutto todellisuudessa vaikuta merkittävästi esimerkiksi maailmantalouden käyntihäiriöistä seuranneeseen työttömyyteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.