Vihreä uusjako

4.10 kello 22–24 Totuusradiossa keskustellaan vihreästä uusjaosta. Mitä se on ja kuinka se toteutetaan? Miksi se on toteutettava? Studiossa Marko Ulvila, toinen Vihreä uusjako – fossiilikapitalismista vapauteen -kirjan kirjoittajista ja ympäristöfilosofi Tere Vadén.

Ohjelman toimittaa Vihreän Puolueen Santeri Ulkuniemi.

Uusinta kuullaan 9.10 kello 22–24. Sekä maanantain suoran lähetyksen että perjantain uusinnan voi kuunnella Tampereen läheisyydessä taajuudella 98,4 tai verkossa:

Kuuntele maanantain lähetys osoitteessa:

http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/totuusradio.html

Kuuntele perjantain uusinta osoitteessa:

http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/simulcast.html

—————————————————————————————————————————

Muista myös Totuusradion uusi oksa: VIDEOSANAKIRJA. Videosanakirjasta löydät audiovisuaalisen selityksen perustulosta, prekariaatista ja sapioseksualismista. Jos haluat osallistu videosanakirjan tekemiseen, ota yhteyttä Totuusradioon: sydansalama7(at)gmail.com.

4 vastausta artikkeliin “Vihreä uusjako”

  1. Onko studioväellä jotain näkemystä siihen miten Suomessa tuotettaisiin ilman fossiilisia polttoaineita sapuskaa selvästi suuremmalle väkijoukolle kuin mitä näiden leveysasteiden luonto noin niinkun oletusarvoisesti voisi ylläpitää?

  2. (ja tässä ”fossiilisia polttoaineita” pitää tietysti lukea ”fossiilista energiaa” :)

  3. Ohjelmia olisi kiva kuunnella. Miksi näitä ei saa podcastina, eli mp3sina?

  4. (Aina pienellä viiveellä) Ohjelma-arkistosta löytyy lähetykset muodossa mp3. Linkin koskeminen hiiren oikealla näppäimellä (ja ”Save Link as…” tai vastaava muilla kielillä) tekee tallentamisen mahdolliseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.