Yhteiskunnalliset yritykset: Pesä

Kuva: Alexandre Dulaunoy

Pesä on erityinen paikka, jonka eläin on tehnyt tai valinnut suojaamaan itseään, muniaan tai poikasiaan ulkomaailman olosuhteilta tai muilta eläimiltä. Eläin tarvitsee pesän yleensä pesimäkaudeksi, jolloin pesä suojaa poikasia. Pesä voi olla esimerkiksi kuoppa eli pesäkolo tai jonkinlainen rakennelma. Jotkut lajit, kuten mehiläiset, säilyttävät pesässään ravintoa. Jotkut lajit, kuten gorillat, rakentavat pesän nukkumispaikaksi.” — Wikipedian määritelmä pesästä.

Maanantaina, virallisena ystävyyden päivänä, 14.2.2011 kello 22–24 Totuusradiossa keskustellaan yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä ja synnytetään mallia uudelle, autonomiselle/omaehtoiselle/riippumattomalle tavalle tehdä työtä. Millaisen työpaikan sinä haluaisit luoda?

Sekä maanantain ohjelman että perjantain 18.2.2011 uusinnan voi kuunnella Tampereen läheisyydessä taajuudella 98,4 tai verkossa, samaan aikaan kuin maanantain lähetyksen.

Tänään myös musiikki tulee suorana: studiossa mukana kitaran kanssa Juha Venäläinen ja bassoa veivaa Valtteri Halmetoja.

Kuuntele maanantain lähetys osoitteessa: http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/totuusradio.html

Kuuntele perjantain uusinta osoitteessa: http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/simulcast.html

Ja vastaa osuuskuntakyselyyn täällä: http://bit.ly/osuuskuntakysely

Yksi ajatus artikkelista “Yhteiskunnalliset yritykset: Pesä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.