Puolueet, parlamentit, joulutotuusradio…

Totuusradion joulukalenterin viimeinen luukku.

Jouluisana teemana vuoden viimeisessä Totuusradiossa parlamentaarinen ja ei-parlamentaarinen vaikuttaminen. Voiko järjestelmä muuttua sisältä päin? Puhetta myös uuspuolueista, Piraateista ja Vihreästä puolueesta.

Harri Kivistö, Santeri Ulkuniemi, Tere Vadén, Risto Koskensilta ja Mikko Pelttari toppaavat joulupotpuria ja piparia glögiin studiossa.

 • Ensilähetys: maanantai 14. joulukuuta 2009 klo 22–24

 • Uusinta: perjantai 18. joulukuuta 2009 klo 22:30–00:30

 • Radiotaajuus: 98,4 (50 kilometrin säteellä Näsinneulasta)

 • Ohjelma on kuunneltavissa myös ohjelma-arkistossa Puolueet ja parlamentit

10 vastausta artikkeliin “Puolueet, parlamentit, joulutotuusradio…”

 1. Mikä on vihreän puolueen kanta ydinvoimaan, koska se aiheuttaa tutkimusten mukaan saman verran co2-päästöjä kuin tuuli- tai aurinkovoima?

 2. Pitäisin erityisen korostamisen arvoisena Piraattipuolueen yksilöä suosivaa poliittista linjaa. Jo perustuslaki sanoo täysin yksiselitteisesti, että kansanedustajan on noudatettava oikeutta ja totuutta, perustuslakia eikä mitään muuta. Tiukka puoluekuri on perustuslain vastaista.

  Ehdokkaan tulisi itse tietää mitä äänestää, eikä ainoastaan kuunnella mielipiteensä jonkun kasvottoman komitean tiivistelmistä.

 3. Onko Vihreällä puoleella nettisivuja tai muuta kanavaa mitä kautta sen toimintaan pääsee tutustumaan?

 4. Mikä Vihreän puolueen ”hallittu kaaos” olisi, olisi kiva kuulla jotain konkreettisempia avauksia kuin vain maanomistuksesta luopuminen (joka tuntuu näpertelyltä, jos tavoitteena on pelastua ekokatastrofilta)?

 5. Jamendosta voi ladata CC-lisensoitua musiikkia vaikka kuinka paljon.

 6. Olisi mielenkiintoista kuulla millaista kumpaisenkin pikkupuolueen arki on. Miten pyritään vaikuttamaan ilman edustajia?

 7. Koskahan tämä ja muut 16.11. jälkeen tulleet lähetykset tulevat nettiin kuunneltavaksi? Onko tietoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.