T O T U U S R A D I O . . .

 

Totuusradio lähetetään Radio Moreenissa taajuudella 98,4 (kuuluvuus 50 km Näsinneulasta) maanantaisin klo 20.00–22.00. Ohjelma on kuultavissa internetitse maanantaisin täällä.

Suoran lähetyksen aikana lähetetyt kommentit (käytä kyseistä ohjelmaa esittelevän artikkelin [aina uusin etusivulla!] kommentointimahdollisuutta) pyritään ottamaan ohjelmassa huomioon. Menneitä lähetyksiä voi kuunnella ohjelma-arkistossa. Tutki myös luentoarkistoa, kirjastoa, Sydänsalama-sivua ja videosanakirjaa.

Totuusradion tekijät ottavat vastaan ohjelmaideoita, lähetyksessä soitettavaa musiikkia ja palautetta osoitteessa:

totuusradio.kollektiivi (at) gmail . com


totuusradio2014


 

 

Totuusradion julistetta/flaijeria voi vapaasti ladata ja levittää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

 1. hermanhurmos #
  1

  Mielenosoituksista ei tule kuin pahan kierre.. miten kommentoitte väitettä?

 2. 2

  Onko teidän mielestä väärin käyttää hyökkäystyökaluja ja haktivismia kyberaktivismin toteuttamisessa? Onko maailma menossa anonyymiin It-henkiseen moraalisotaan korporaatioita vastaan? Omasta mielestäni tämä on pelottavaa.

 3. GRIISIGOGOUS #
  3

  Miten pystytään tuoda kyky päättää ja vaikuttaa, niin lähelle jokaista ihmistä että tällainen ”täydellinen demokratia” voi toteuta. Onko tähän hyviä teknologisia edellytyksiä?

 4. EBUN_HERMANNI #
  4

  Mitä mieltä olette, että pitäisikö tietoeettistä kasvatusta lisätä kouluihin? Edistäisikö tämä yksittäisten henkilöiden mahdollisuutta vaikuttaa asioihin?

 5. Tietojohtaja #
  5

  Mitä mieltä olette väkivaltaisista mielenosoituksista, saisiko näillä paremmin asian perille??

  Ps. alkoholi on paras :D ja viina :D

 6. tiedonjanoinen #
  6

  voitteko jatkaa lähetystä yli 24?!?!?! kerrankin mielenkiintoista kuunneltavaa radiosta, sattumalta löyty vasta nyt ja heti loppuu…:( ps. uusinnan kuuntelen joka tapauksessa, mutta 2h on aika lyhyt aika tähän?!

 7. Uusi Mene #
  7

  Koetteko että tori on juuri oikea foorumi ihmisten motivoimiseen?

 8. Denokratia #
  8

  Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että kriittinen kollektiivisuus yksinkertaistaa hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia. Kuinka paljon potentiaalia uskotte tällaisella ’kansan äänellä’ olevan?

 9. JiiÄm #
  9

  Mitä mieltä olette taolaismunkki Goa-Tze:n lausahduksesta :”Ihminen on viisaimmillaan persaukisena.”
  Eli koetteko että vähävaraisena ja rahajärjestelmästä hieman syrjäytyneenä, pystyy todella hahmottamaan parhaiten järjestelmän puutteet.

 10. 10

  Moro.
  En löytänyt totuusradion live-keskustelualustaa, onkohan se tämä?
  Jokatapauksessa avasin rinnakkaislähetyksen Korppiradiolla, jossa voi myös käydä keskustelua raakkulaatikkoon kirjoittamalla. http://korppiradio.net

  t.Kalle KorppiYour Comment