Totuusradio-juhla

Maanantaina 14.6. klo 22–24 kuullaan suora lähetys Kulttuuritalo Telakan terassilta. Kyseessä on vuoden ensimmäisen puolikkaan viimeinen Totuusradio-lähetys.

Tule mukaan juhlamuotoiseen lähetykseen ja kerro mitä tapahtuu ja mitä tulisi tapahtua – mitä teemme ja mitä tulemme tekemään

(radiossa ja radion ulkopuolela, totuudessa ja totuuden ulkopuolella).

Paikalle pääsemättömät voivat lähettää terveisiä happeningiin kommentoimalla tätä artikkelia.

Kuuntele suora lähetys: http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/totuusradio.html (tai 98.4 Treella)

Kuuntele uusinta 18.6. klo 22–24: http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/simulcast.html (tai 98.4 Treella)

Totuusradio-ohjelmat jatkuvat syyskuussa 2010.

4 vastausta artikkeliin “Totuusradio-juhla”

  1. ”Minulla on sellainen teoria, että persoonallisuushäiriöt ovat usein sosiaalisia konstruktioita. Ne ovat tulosta siitä, että ihmisten elämä noin ylipäätään on sosiaalisesti vääristynyttä modernissa yhteiskunnassa. Yhteiskunnan yksilökeskeinen ja epäsosiaalinen rakenne synnyttää ihmisissä häiriintyneeltä vaikuttavaa käyttäytymistä, koska ihminen on luonteeltaan sosiaalinen eläin ja on näin ollen jatkuvassa konfliktissa oman ihmisluontonsa ja modernin yhteiskunnan odotusten ristipaineessa. Tästä vieraantuneisuudesta aiheutuvat ongelmat sitten medikalisoidaan, eli redusoidaan yleisen yksilökeskeisyyden hengessä yksilöön itseensä sen sijaan että huomattaisiin niitten kytkeytyminen laajempaan sosiaaliseen kuvioon.”

  2. O-P Moisio kysyi Kasvatuksen historian päivillä : Onko meillä tänään vielä syytä toivoon? Ja vastasi käsittääkseni niin, että toivoa tarvitaan, sillä toivo on kaiken muutokseen tähtäävän toiminnan edellytys ja moraalinen voima. Muutos parempaan vaatii kuitenkin utopialle tyypillistä mielikuvitusta sekä tekoja kohti toivottua tilaa. Toivo on kiinnittymistä tulevaisuuteen. Toivon toteutumiseen tarvitaan militanttia optimismia. Nämä oli käsittääkseni Bloch nimisen filosofin juttuja Moision tulkintana.

  3. Toivo on psykologinen häiriötila, joka on masennuksen puutetta, joka sekin on psykologinen häiriötila. Häiriö-, höiriö-, häiriö-, häiriötila on ihmisen osa.

  4. Minun mielipiteeni salaliitoista on, etta toivon tassa maailmassa olevan valtavan salaliitton. Tama salaliitto uskottelee kaikille maailman ihmisille, etta maailma voisi olla parempi paikka ja asioita voi parantaa. Tassa skenaariossa todellisuudessa elamme jo parhaassa mahdollisessa maailmassa ja asiolle ei voi tehda yhtaan mitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.