Tältä tuntuu yksinäisyys

yksinaisyys1-crop

JA AINA, viereisestä asunnosta kuuluu rajun, antautuvan seksuaalisuuden ääntä kun sitä kipeimmin EI kaivattaisi. Antautumisen ääntä, joka kuulostaa halvalta (mutta siksi juuri nerokkaalta – jotain mitä me emme enää osaa!!) mysteeriltä, siltä, että joillain ON nyt avain todelliseen intohimoon!

Syksyn ensimmäinen Totuusradio lähetetään maanantaina 7.9.2009 klo 22–24. Uusinta perjantaina 11.9. samaan aikaan. Kuunneltavissa lähetysaikaan täällä (ja 50 kilometrin säteellä Näsinneulasta radiosta) ja myöhemmin milloin vain täällä. Ohjelma kytkeytyy sarjaan Rakkaudellisia nyrjähdyksiä – Amorous Enlightenment. Kuuntele aikaisemmat nyrjähdykset osoitteessa: http://amorousenlightenment.wordpress.com/

0 vastausta artikkeliin “Tältä tuntuu yksinäisyys”

  1. Jos mies on yksinäinen, koska on hyödytön

    (– Mythology’s identification of woman with nature is correct. The male contribution to procreation is momentary and transient. Conception is a pinpoint of time, another of our phallic peaks of action, from which the male slides back uselessly. The pregnant woman is daemonically, devilishly complete.)

    …lienee nainen toisaalla, yhtä lailla kykeneväisenä yksinäisyyteen, yksinäinen siitä, että hänet on tämän ajatuksen myötä sidottu omaan ”yksittäisyyttä hylkivään” luontoonsa ja sitä kautta väitetty ettei nainen voi olla yksittäinen. Ja ellei voi, kuinka voisi ymmärtää myöskään yhteisyyttä.

    Se että ”saa itkeä” on laiha lohtu, joka on sitä paitsi muodostunut ja otettu naisten itsensä toimesta välineeksi alistaa itse itseään.

  2. Lotan kommentti on mielenkiintoinen. Ihan kuin miehillä tosiaan olisi enemmän ”oikeus” olla enemmän yksinänen ja että olemme tosiaan sukupuolirooliemme vankeja. Entäs jos yksinäisyyden tunne syntyykin siitä, ettei osaa keskustella itsensä kanssa, ei saa yhteyttä omaan itseensä; siihen mitä ihan oikeasti haluaa, silloin ei kai saa muihinkaan yhteyttä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.