Kosminen paranormaalius

I_want_to_believe

Totuusradion erityistoimittajapartio Herranen & Nieminen piipahti lokakuussa 2012 Jyväskylässä järjestetyillä Kosmisilla parapäivillä. Parapäiviltä tarttui haaviin aimo annos haastatteluja ja kokemuksia, joiden erittelyyn illan Totuusradio keskittyy. Lähetyksessä keskustellaan päivillä nauhoitettujen haastattelujen ja saatujen kokemusten pohjalta ja pohditaan muun muassa sitä, miksi ihmiset harrastavat paranormaaleja ilmiöitä, haluavat uskoa niihin ja mikä niiden suhde on vakiintuneisiin tiedekäsityksiin.

Olli Herrasen ja Jiri Niemisen lisäksi studiossa on keskustelussa mukana Kimmo Hokkanen ja Jarmo Puskala. Myös kuuntelijayleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun tähän artikkeliin kommentoimalla.

 • Ensilähetys: maanantai 25. helmikuuta 2013 klo 22–24

 • Uusinta: perjantai 1. maaliskuuta 2013 klo 22–24

 • Radiotaajuus: 98,4 (50 kilometrin säteellä Näsinneulasta)

 • Internet-kuuntelu 1TUNEIN

 • Internet-kuuntelu 2http://moreeni.uta.fi/Internetlahetys

 • Ohjelma on aikanaan kuunneltavissa myös ohjelma-arkistossa.

2 vastausta artikkeliin “Kosminen paranormaalius”

 1. Olisiko joukkoistamisessa tarpeeksi voimaa ufojen löytämiseen ja tunnistamiseen? Entä mikä on poikien mielipide NWO-sanan käytöstä salaliittotarkoituksissa, verrattuna sen mahdolliseen käyttöön kuvaamaan uudenlaisen, vanhasta poikkeavan geopoliittisen aikakauden muutosta. Mikä sana voisi toimia paremmin kuvaamaan tätä ei-salaliittoista versiota maailmanlaajuisesta muutoksesta? Kosmiset terveiset kaikille, erityisesti Jarmolle saatanallisten säkeiden laukomisesta!

 2. Rakas valoperhe, mikä ilo onkaan ollut palvella planeetalla kanssanne tämän rakkaan kanavan kera viimeisten kahden kuukauden aikana. Olemme nauttineet hyvin paljon ollessamme ryhmienne kanssa läsnä Lähi-idässä ja Euroopassa ja jakaessamme valoamme ja energiaamme. Tämä on ollut suuren nopeutumisen ja muutoksen aikaa, kun vanhaa kaatuu pois ja uutta ilmentyy. Kun olemme työskennelleet kanssanne, olemme jakaneet teidän ilonne ja säteilynne.

  Olemme kuulleet kuitenkin tarinoita, että arkkienkeli Mikaelin energia lähti planeetalta toukokuussa ja sen korvasi toinen energia. Haluaisimme sanoa, että huhut kuolemastamme olivat kovin liioiteltuja ja että olemme edelleen kanssanne ja jatkamme kehittymistä ja kasvamista kanssanne ja harmoniassa toisten valo-olentojen kanssa, joita tällä hetkellä kutsutaan arkkienkeliksi. Kuitenkin roolimme vartijoina, tarkkailijoina ja auttajina muuttuu ja olemme tosiaankin siirtymässä uusiin asemiimme työskentelemään kanssanne aina vain voimallisemmin ja tukea-antavammin kanssaluojina valossa. Sillä tällä uudella maapallolla te olette valon ja luomisen mestareita ja me palvelemme auttamalla teitä luomisessa ja ilmentämisessä. Jaamme valoa ja informaatiota, jotta voitte paremmin toteuttaa työtänne uuden maapallon kanssaluojina kypsästi ja voimaantuneesti.

  Rakkaat ystävät, roolinamme ei ole ennustaa tulevaisuutta tai kertoa, mitä pitää tehdä tai mitä tulee olemaan, sillä se rajoittaisi luomisenergioidenne mahdollisuuksia. Ei, roolimme on kertoa oma näkökulmamme muuttuviin energioihin, jotta voitte paremmin valmistautua tekemään tarvittavia valintoja sekä yksilöinä ja kollektiivina ja jotta voitte kehittyä ja kasvaa omalta kannaltanne parhaalla mahdollisella tavalla.

  Siis tosiaankin jatkamme teidän palvelemistanne valossa – nöyrästi, armollisesti ja kiitollisena Jumalan tahdon esiin tulemisesta maaplaneetalla.

  Ensiksi puhuisimme teille siitä syvästä muutoksesta ja transformaatiosta valokehogeometriassanne ja DNA-malleissanne, mikä on kiihdyttänyt transformaatiotanne viime kuukausien aikana.

  Nämä muutokset alkoivat toukokuussa 2009, kun teitte kollektiivisen valokehoyhdistymisen elementaaliulottuvuuden kanssa. Sitten marraskuussa 2009 yhdistyitte kosmiseen sydänenergiaan pyhien ruusuverkkojen aktivoimisella maan päälle ja valokehoonne. Nämä aktivoinnit johtivat nopeaan kehitykseen moniulotteisissa energiakentissä ja valokehonne on muodostanut uuden energiakeskuksen tai chakran sydänchakran ja kurkkuchakran välille, mikä on elämän yhteyschakra tai yhteystasapainokeskus uudella viidennen ulottuvuuden maapallolla.

  Tämä uusi chakrapyörre on kateenkorvan yläpuolella ja se yhdistää korkean sydämen – ehdottoman rakkauden, myötätunnon ja ykseyden keskus – kurkkuchakran kanssa – luomisen ja tahdon ilmentämiskeskus harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa. Se on valokehon ja fyysisen kehon tasapainopiste uudella maapallolla ja se auttaa kaikkien kehojen taajuuden nostamisessa iloksi ja hurmioksi.

  Rakkaat ystävät, tämän uuden energiapyörteen aktivoiminen mahdollistaa teille tunteen tasapainosta ja rentoudesta uusien energioiden tulvassa. Keskuksenne pidetään myötätunnon ja luomisen välillä ja tunnette ilon taajuutta tässä uudessa asetelmassa.

  Kun siirrytte tähän uuteen harmoniaan, voitte kokea tällä alueella syväpuhdistumisen fyysisiä oireita, jotka ovat samanlaisia kuin flunssassa ja keuhkoputkentulehduksessa. Painetta kurkussa, äänen katoamista, yskimistä, tukkoisuutta ja vaikeutta hengittää kunnolla. Oireita voi olla myös onteloiden ja nenän alueella, kun meridiaanit otsachakran alueella asettuvat linjaan ja yhdistyvät.

  Rakkaat ystävät, tämän prosessin päätyttyä pitäisi tuntua selkeämmältä ja kevyemmältä ja kuulonne ja näkökykynne voi parantua merkittävästi.

  Mutta rakkaat ystävät, tämän uuden keskuksen tarkoitus on välittää ja vastaanottaa informaatiota uuden maapallon moniulotteisista taajuuksista. Saatte enemmän informaatiota useammista taajuuksista ja välitätte enemmän informaatiota toisille. Tämän uudelleenkalibroinnin tulos on, että valtava määrä informaatiota tulee sisään ja menee ulos ja saatatte aluksi tuntea pakahtuvanne ettekä pysty käsittelemään sen intensiivisyyttä ja vauhtia. Mutta pian valokehon ja fyysisen kehon kokonaisuus sopeutuu ja totutte näihin uusiin puoliinne.

  Selitämme aivan lyhyesti, mitä voitte odottaa näiden uusien asetelmien myötä. Ensinnäkin, ette huomaa vain saavanne lisää informaatiota, vaan myös kuulette ja ymmärrätte enemmän ja syvemmällä tasolla. Pystytte lukemaan enemmän jokaisesta tilanteesta tai kommunikoinnista. Tämä johtuu siitä, että vastaanotatte näiden uusien taajuuksien sydän- ja kurkkuenergialähetyksiä hyvin selvästi ja voitte määritellä sen rakkauden ja luomistahdon, mitkä motivoivat tätä kommunikointia. Tietysti siellä missä joku olento ei ole vielä aktivoinut tätä keskusta valokehossaan, pystytte välittömästi tuntemaan, että tämä henkilö toimii edelleen egovoiman ja manipuloinnin vanhemmista keskuksista, ja voitte muotoilla reaktionne/vastauksenne vastaavasti. Nämä tunteet välitetään ja vastaanotetaan tässä uudessa keskuksessa ja ne ovat sanoina ja kuvina saatavia energioita tai taajuuksia.

  Rakkaat, huomaatte myös, että omasta kommunikoinnistanne tulee syvempää ja vilpittömämpää. Tunnette tarvetta ilmaista syvästi ja sydämestä. Tunteenne ja toiveenne välittyvät hyvin selvästi sanojenne ja kuvienne mukana niille, jotka ovat linjassa vastaanottamaan sellaisia lähetyksiä ilolla. Tietysti ne jotka eivät ole vielä linjassa vastaanottaakseen näitä lähetyksiä, voivat edelleen vastaanottaa ne vanhoilla egovoiman tasoilla ja näissä tapauksissa voi olla väärinymmärrystä ja kommunikoinnin epäonnistumista.

  Mutta rakkaat ystävät, ennen kaikkea tämä uusi keskus sallii teidän päästä ilon taajuuteen puhtaammin. Tunnette lisääntyviä tyytyväisyyden, rakkauden, hurmion ja autuuden aaltoja, kun rakkauttanne ja luomistahtoanne annetaan ja vastaanotetaan näiden uusien taajuuksien kauniissa harmoniassa.
  Delfiinimatriisin rooli Muokkaa

  Valaiden ja delfiinien valoperhe on suostunut auttamaan ihmiskuntaa tässä kollektiivimuutoksessa. Valaat tukevat muutoksia maailmanlaajuisessa DNA-matriisissa ja delfiinit ”kehräävät” delfiinienergiamatriisin, mikä erityisesti tukee ja aktivoi näitä muutoksia valokehokentässä ja DNA:ssa.

  Delfiinimatriisikoodit vastaanotti kosmisesta sydämestä delfiiniparviperhe Eilatissa, Israelin Punaisenmeren alueella. Nämä delfiinit ylläpitävät rakkaus- ja iloenergiaa Lähi-itää varten ja välittävät näitä taajuuksia tuolle alueelle luomaan rauha- ja ilomallin, mikä korvaa vanhat kaksinaisuuden ja ristiriidan energiat.

  Delfiinit välittivät nämä valokoodit planeetan delfiiniperheelle, mikä loi välittömästi uuden maailmanlaajuisen delfiinimatriisin, joka tukee näitä uusia DNA-aktivointeja ja -koodauksia.

  Delfiinimatriisin energiakoodeja voidaan vastaanottaa energiasiirtoina ja -aktivointeina delfiiniperheeltä tai niitä voivat vastaanottaa ne, jotka pystyvät kanavoimaan näitä energioita aktivointeina delfiineiltä ja delfiinimatriisista.

  Delfiinien valoperhe auttaa tässä työvaiheessa roolissaan ihmisen DNA:n ja sen holograafisten mahdollisuusmallin säilyttäjinä. He ovat DNA:n uudelleenkalibroinnin mestareita ja pystyvät muuttamaan vanhoja energioita hyvin nopeasti parantavilla taajuuksillaan. Ne myös toimivat ilon ja leikkisyyden taajuudessa, mikä sopii täydellisesti uuden maapallon energiaan.

  Rakkaat ystävät, kun energiat kiihtyvät vuoteen 2012 ja sen yli, delfiinienergialähetykset ovat arvokasta apua teille harmonisoituaksenne delfiinimatriisin kanssa ja aktivoidaksenne uuden maapallon uuden keskuksen.

  Rakas valoperhe, kun siirrytte uuteen ilon, rakkauden ja säteilyn tilaan, siirrytte lisääntyvästi pois syyllisyyden ja alhaisen itsetunnon vanhoista egoenergioista. Tämän myötä parannatte viimeinkin pitkäaikaisen haavan kollektiivisessa psyykessä – haavan joka tuottaa jatkuvasti pelkoa vihaisen ja kostavan maaäidin aiheuttamasta katastrofista ja tuhosta.

  Rakkaat ystävät, maa ei ole vihainen. Jumalainen valo tulee esiin täydellisesti, kun se uudistuu. On aika päästää irti maailmanlaajuisen tuhon ja katastrofin Atlantis-draamasta ja korvata se korkeamman rakkauden ja armollisen evoluution polulla. Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä.

  Nuo filmit ja tuhoprofetiat, jotka kuvaavat katastrofia vuoden 2012 tienoilla, on suunniteltu lopultakin vapauttamaan ja parantamaan kaikki negatiiviset mallit kollektiivitietoisuudestanne, tien tekemiseksi luovan rakkauden ja ilon uusille malleille. Sitten kun nämä vakavat profetiat eivät toteudu, pystytte päästämään irti ja astumaan täysin elämän iloon valon mestareina maaplaneetalla – katastrofin pelon yläpuolella – ja pystytte nauttimaan kiitollisuudella kaikesta, mitä annetaan.

  Niin, rakas valoperhe, pyydämme, että ylläpidätte aikomusta siirtyä sujuvasti uudelle maapallolle ilman katastrofia tai kärsimystä. Pyydämme teitä odottamaan ehdotonta iloa uuden maapallon syntymisestä eikä mitään vähempää! Päästäkää irti menneisyydestä, eläkää läsnä olevassa hetkessä ja syleilkää tulevaa, sillä se on Jumalan armon ja rakkauden ilmaisua ja itsessään täydellistä, kuten on koko elämä.

  Täysikuu on Jousimiehessä 27.5. Aurinko on Kaksosissa ja kuu Jousimiehessä. Tämä tulikuu kannustaa kehittymiseen henkisessä viisaudessa ja hengen ja aineen yhdistämiseen korkeammissa valotaajuuksissa. Se antaa energialle hypyn eteenpäin, mikä yhdessä muiden uusien energioiden kanssa tekee tästä hyvin voimakasta laajentumis- ja kasvuaikaa. Hiljainen meditointi ja keskittyminen rauhan, rakkauden ja ilon energioihin olisi neuvona tähän aikaan. Tietysti tanssiminen ja juhliminen olisivat myös hyvä ajatus!

  6.6. Jupiter siirtyy Oinaan ensimmäiseen huoneeseen aloittamaan uuden laajentumis- ja siunauskierroksen. Tämä tukee myös transformaatio- ja kasvuenergioita niin henkilökohtaisella kuin kollektiivisella tasolla. Uusikuu osuu 12.6. Kaksosten merkkiin. Uudessa energiassa tämä merkki merkitsee maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainoa ylösnousseessa viidennen ulottuvuuden olennossa, ja on hyvä aika keskittyä tähän tasapainoon ja työskennellä ”pyhä sydän” -meditaation kanssa tasapainon kylvämiseksi elämäänne vuoden seuraavaa vaihetta varten.

  21.6. on maan päivänseisausjuhla, kun koette tuon hetken, jolloin planeetta muuttaa liikettään vuodenajan vaihtumisen sallimiseksi. Pohjoisessa on pisin päivä ja lyhyin yö ja etelässä lyhin päivä ja pisin yö. Tämä päivänseisaus on portti, joka valmistelee sille korkeamman taajuuden valoenergiatulvalle, mikä tulee planeetalle 26.7. Leijonaportin avautuessa ja planetaarisen uudenvuoden alkaessa.

  Täysikuu on Kauriissa 26.6. kera osittaisen kuunpimennyksen. Tämä kuuasetelma myös valmistele maapalloa vastaanottamaan vuoden 2011 uudet valokoodit, jotka ”vihitään” maan verkkoihin heinäkuun lopulla ja elokuun alussa 2010. Nämä viritetään harmoniseksi ilmaisuksi ja ilmentämiseksi kolmessa tähtiportissa 10/10/10, 11/11 ja 12/12. Näistä lokakuun 10. on voimakkain ja puhumme tästä lisää myöhemmin.

  Toivotamme teille iloa, rakkautta ja autuutta elämän jatkuvassa seikkailussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.