Mutakuoppa vai korruptio?

Totuusradiossa maanantaina 4.4.2010 klo 22–24 anarkismia/puoluepolitiikkaa tai siis jutustelua ja kuumehoureita siitä, miksi yhteistyö ja keskustelu eri ”piirien” ja toimintatapojen välillä on niin hankalaa ellei lähes mahdotonta. Vallan huipulta korruptiobroilerit Honkanen ja Peltokoski sekä mutakuopan pimeydestä Lipiäinen ja Huhtanen. Keskusteluun sekaantumassa selkärangaton opportunisti Kaleva. Kytkeydy suoraan lähetykseen kommentoimalla tätä artikkelia.

Kuuntele maanantaina osoitteessa:

http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/totuusradio.html

Uusinta lähetetään perjantaina samaan aikaan. Sitä voi kuunnella osoitteessa http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/simulcast.html.

 

 

Muista tarkastaa myös APOLOGIA, Totuusradion suosikkikapakka Tampereella.

 

 

 


3 vastausta artikkeliin “Mutakuoppa vai korruptio?”

  1. Korruptio-Kalle on parhautta. Voisko saada nimmarin?

  2. äänestäminen on tapa luovuttaa itsemääräämisvalta hallitsijoille sanoo:

    Keskustelkaas realistisista tulevaisuuden näkymistä kun soppaan otetaan mukaan muutokset joita yksikään puolue ei ole vielä huomioinut: ilmastonmuutos, niukkuus, ympäristötuhot, väestönkasvu, kasvun mahdottomuus ja niistä johtuvat massiiviset kriisit. Mikä olisi toivottavaa: a) vahva valtio jossa vahva johtaja lievittää palkkaorjien pelkoja aseilla ja kontrollilla vai b) lokalisaation renessanssi ja mielekkäiden tasa-arvoisten DIY-paikallisyhteisöjen kehittäminen.

    Valitsen itse jälkimmäiset, demokraattiset anarkistiset kylät yhteismaineen. Tapellaan sitten vaikka keppien kanssa kyliä vastaan eikä pommeilla köyhiä vastaan.

  3. hallitsijoita on koska hän äänestää ollakseen yhä orja sanoo:

    Vieläkään ei otettu huomioon näitä muutoksia, jotka ovat pitkälti valtion ja kapitalismin naimakaupan seurauksia. Toinen pointti, milloin yksikään valtio tai ylikansallinen taho on konkreettisesti tehnyt mitään? Rakentanut tai purkanut ydinvoimalan? Taitavat olla itä-eurooppalaisia jotka siellä raksaparakeissa asuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.