Totuusradio-juhla – Todellisuus 2010Mistä todellisuudessa on kysymys juuri nyt? Tule Telakan terassille (Tullikamarinaukio 3, Tampere) selvittämään maailman tilaa yhdessä Totuusradion tekijöiden ja liepeillä olijoiden kanssa 13.9. klo 22–24. Voit myös valmistella puheenvuoron, alustuksen, kysymyksen, provokaation, esitettäväksi juhlamikkiin.

Kyseessä on avoin ja suora lähetys. Syksyn avajaisajeeseen ovat tervetulleita kaikki äänet. Costa Ricaan karanneen Pelttarin sanoin kyseessä on ”opiskelijasyksyn ykköstapahtuma”.

Totuusradio-juhlaan on mahdollista kytkeytyä myös koneitse kommentoimalla tätä artikkelia. Kommentteja kytätään terassilla ja ne lausutaan mahdollisuuksien mukaan ääneen lähetyksessä. Tule paikan päälle tai kuuntele. Kuuntelu käy Tampereen lähistöllä taajuudella 98,4 ja netitse osoitteessa http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/totuusradio.html. Uusinta kuullaan perjantaina 10.9. samaan aikaan osoitteessa http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/simulcast.html.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YrCvMTGs2u8[/youtube]

5 vastausta artikkeliin “Totuusradio-juhla – Todellisuus 2010”

 1. Vanha Hegel muistaakseni käsitteli Hengen fenomenologiassa demonstratiivipronomineja joinakin joihin turvaudumme, kun meillä ei ole merkityksellisiä sanoja ja turvaudumme eleeseen, huitaisemme kädellämme:tässä, tämä. Ehkä aistimellinen murtaa niissä kielen sisäisyyden.

 2. vielä pari mielleyhtymää: ”sanotaan, että totuus voittaa aina, mutta tämä ei ole totuus”(eräs venäläinen kirjailija); Totuus on kömpelö palvelija, joka rikkoo astiat niitä pestessään (itävaltalainen esseisti); totuus on arvokkainta, mitä meillä on, käyttäkäämme sitä säästeliäästi (amerikkalainen kirjailija)

 3. jepujee halailkaa toisianne telakalla ku vallankumous oottais lähiöissä….

  runoutta – väkivaltaa

  paskanjauhamista – vastarintaa

  filosofiaa – toimintaa

  valitkaa näistä

 4. 1) yleisten päämäärien muotoileminen,
  2) ideologisten ohjelmien omaksuminen konkreettisten poliittisten toimenpidevaatimusten sijasta ja
  3)väkivaltaan turvautuminen

  …tulee nähdä pyrkimyksenä laajentaa liikkeen vetovoimaa lisääntyvän heikkouden hetkellä, ei sen kultakauden ilmentymänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.